2013-12-23 09:13:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma a jobbik énje kerekedik felül

Napi horoszkóp december 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ahogy mondani szokás, a szívére hallgasson, akkor nem téved el! Annyi felesleges kockázatot vállalt az utóbbi időben kósza és értelmetlen kalandokért. Miközben azt az egyet, aki megérdemli a szeretetét elhanyagolta.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Hiába, ön a legdolgosabb jegyek egyike, a mai napon is természetesen dolgozik. Mégis örömmel, könnyű szívvel végzi a dolgát. Egyrészt, mert már előre élvezi a holnapot, másrészt mert valami nagyon jó hírt kap a szorgalmáért jutalmul.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön a nyughatatlanság bajnoka. Nem csoda, ha a mai napon egy hirtelen ötlettől vezérelve, valami huncutságon töri a fejét. Talán egy utazás, vagy meglepetés parti az, aminek a gondolatát kiötlötte váratlanul. Vágjon bele!.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ajándékot meglepetést kaphat már a munkahelyén is. Lehet, hogy ez csak egy nagyon jó hír, egy előléptetés, vagy pénzjutalom, de legalábbis annak a lehetősége. Valamit még tennie kell érte, vagy viszonoznia kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon nagyot léphet előre az emberség terén. Sikerül felülkerekednie egy rossz tulajdonságán, amivel eléri, hogy mások szemében is nagyot nőjön. De nem is ez a lényeg: hanem a szeretet, ami önben is felébredt újra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jól teszi, ha a mai napra egy kis kényeztetést tervez be magának. Regenerálódnia, szépülnie kell, ha a legjobb formáját akarja hozni az ünnepekre. Korán induljon el a munkából, mert még így is későn érhet haza!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jól teszi, ha a mai napra egy kis kényeztetést tervez be magának. Regenerálódnia, szépülnie kell, ha a legjobb formáját akarja hozni az ünnepekre. Korán induljon el a munkából, mert még így is későn érhet haza!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön kérlelhetetlen és sziklaszilárd, ha valamit elhatározott, ahhoz nagyon tartja magát. Igaza van, mert csak így születhet meg az álom, csak így érheti el a céljait. Apróbb módosításokra azonban még önnek is szüksége lehet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Visszafogott, és szinte alig ismerni önre: olyanná vált, mint egy félénk őzike. Nem baj, különösen, ha ön a gyengébb nem tagja, nem árt, ha néha ezt az oldalát is megmutatja, Ezzel csak még vonzóbbá teszi magát a kedvese szemében.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma a jobbik énje kerekedik felül önben. Olyan helyzetbe hozza az élet, amikor vagy a megbocsátást gyakorolhatja, esetleg ön kérhet bocsánatot valakitől, akit akarva, vagy akaratlanul, de megbántott. Szép kezdet ez az ünnepekhez.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy döntésével akár az egész életének új irányt szabhat. Éppen ezért jól gondolja meg, hogy mit is tesz. Ha valami vétke volt a közelmúltban, ma jóvá teheti. Ha valami mulasztása, bepótolhatja. A következmények beláthatatlanok.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Mintha az egész éves lemaradását akarná bepótolni: úgy dolgozik, lót-fut, mint egy mérgezett egér. Hatékonyságának és problémamegoldó képességének hála, az ünnepeket már nyugodtan töltheti. De ahhoz ma még rengeteget kell dolgoznia.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: